diumenge, 8 d’octubre del 2017

7-10-2017 Jornada 1 CH CASTELLBISBAL JUVENIL


C.H.Castellbisbal 22 - Tarragona HC -24

Primer partit de la lliga i primera derrota a casa dels nois. Un partit molt ajustat que s'ha decidit als minuts finals gràcies a l'encert de cara porteria del nostre rival.

Primera part molt igualada, amb intercanvi de cops més o menys del mateix nivell, qualsevol podia decidir per detalls i acabar amb victòria.

La lesió del company a la porteria Joan, tal volta ens va afectar massa. Esperem que recuperi prompte i torni amb nosaltres.

En resum, partit que reflecteix el baix nivell de l'equip als entrenaments, cal treballar amb sacrifici de tots per aconseguir donar-li la volta a la situació.

Força Castellbisbal!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C.H.Catellbisbal 22 - Tarragona HC -24

Primer partido de la liga y primera derrota a casa de los chicos. Un partido muy ajustado que se ha decidido a los minutos finales gracias al acierto de cara portería de nuestro rival.

Primera parte muy igualada, con intercambio de golpes más o menos del mismo nivel, cualquiera podía decidir por detalles y acabar con victoria.

La lesión del compañero a la portería Joan, tal cerca nos afectó demasiado. Esperamos que recupere pronto y vuelva con nosotros.

En resumen, partido que refleja el bajo nivel del equipo a los entrenamientos, hay que trabajar con sacrificio de todos para conseguir darle la vuelta a la situación.

Fuerza Catellbisbal!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada