diumenge, 7 de maig del 2017

06-05-2017 Jornada 3 (COPA FEDERACION CATALANA) CHC JUVENIL

CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL 38 – GEIEG 18

Gran partit dels nostres nois contra el GEIEG.
Un partit en el qual els nostres van estar molt seriosos tant en defensa com en atac, i que la nostra porteria va estar molt encertada en els llançaments de l'equipo rival, que no va poder desplegar el seu joc contra els nostres en finalitzar la primera part amb un parcial de 20-9.
En la segona part els nostres nois no van baixar el nivell demostrat en la primera part i van seguir amb la mateixa tònica que en la primera, amb una actitud i lliurament fins a finalitzar el partit. Amb un resultat final de 38-18.
Felicitats per aquesta gran victòria.

Gran partido de nuestros chicos contra el GEIEG.
Un partido en el que los nuestros estuvieron muy serios tanto en defensa como en ataque, y que nuestra portería estuvo muy acertada en los lanzamientos del equipo rival, que no pudo desplegar su juego contra los nuestros al finalizar la primera parte con un parcial de 20-9.
En la segunda parte nuestros chicos no bajaron el nivel demostrado en la primera parte y siguieron con la misma tónica que en la primera, con una actitud y entrega hasta finalizar el partido. Con un resultado final de 38-18.