dimarts, 9 de febrer del 2016

Jornada 16     Handbol cadet

Crònica partit

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ  28  - CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL 32

El partit viscut el passat dissabte a Sant Joan Despí, és d'aquells que fan de l'handbol un gran esport. El nostre cadet va jugar un partit intens, sobretot a partir de la meitat de la primera part. L'inici del partit va ser del Sant Joan, amb un atac resolutiu i una defensa que avortava qualsevol intent del Castellbisbal a l'hora de foradar la porteria rival. Un temps mort demanat pel nostre entrenador al quart d'hora de partit (7-3 al marcador) va significar un clar canvi d'escenari. Tant és així que, amb una defensa més forta i un atac més eficient basat en constants i demolidors contracops, es va arribar al descans amb el marcador capgirat (13-15). La segona part ha estat marcada per un alt nivell de joc per part dels dos equips. El nostre cadet va arribar a guanyar de set gols, però una reacció final, tot i que inútil del Sant Joan, va deixar el marcador final en el 28-32. Com dèiem un bon partit, enfront d'un rival directe i de prestigi en el món de l'handbol. Ara cal esperar que aquest partit ens serveixi per reemprendre una dinàmica positiva que semblava perduda en  les darreres jornades.