diumenge, 17 de gener del 2010

LA CRONICA DEL PARTIT


CEIP Sant Llorenç - AMPA CEIP Mare de Déu de Montserrat.
16 de gener de 2010 / 11.00 h. Area olimpica de Terrassa


Partit entretingut i molt esportiu el que varem poder gaudir a la tornada de les vacances de Nadal, amb un empat final a punts i marcador de gols a favor, ben merescut per ambdos equips i amb un arbitratge excel·lent des del punt de vista tecnic i didactic.

El nostre equip va recuperar durant bones estones el bon joc. L'atac va ser, a estones, rapid i fluid i ens va permetre finalitzar bones accions d'atac. La defensa va ser una mica tova, pero l'equip va destacar en la recuperacio de pilotes, sobretot en la tercera part. A banda de tot aixo, cal destacar la gran quantitat i qualitat de les aturades dels nostres porters.

Resten nomes dos partits per acabar la primera fase de la temporada davant dos rivals molts forts, que ens han de servir per preparar la segona fase de la competicio on de ben segur, l'equip mostrara el seu millor nivell. El mes important es que els nanos segueixen ben motivats, prova d'aixo es que a banda de tenir dues baixes per malaltia, algun dels nostres jugadors lesionsats es va desplaçar per veure el partit. Aquestes coses no tenen preu !



Resultats parcials: 1a part, 9-12 2a part, 5-3; 3a part, 5-13 i 4a part, 7-4

Resultat final: 8-8 (gols: 26-32)




Recordeu que es jugen 4 parts, on la part guanyada val 3 punts, l'empatada val 2 punts i la perduda val 1 punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada